Aksesoris Kolam

Aksesoris Kolam

Aksesoris Kolam kanggo Safety Safety

Hot

Thursday, January 4, 2018

Aksesoris Kolam kanggo Safety Safety

January 04, 2018 1

Nglangi ekstras penting kanggo kesejahteraan panas nalika sampeyan ngantisipasi nglangi. Ana macem-macem perkara sing bisa digunakake perenang kanggo ngapikake pengetahuan musim semi, nanging ana sawetara dekorasi sing ora ana sing kudu tanpa. Gegelung ing antaraning nglangi paling penting sing bisa dimanfaatake renang. Ing macem-macem titik nglangi mbukak, nglangi kacamata sing dicokot saka peralatan nglangi. Motivasi paling penting kanggo nyandhang mripate nglangi yaiku nyegah nyedhaki kontaminasi ing mripatmu saka bahan kimia utawa organisme mikroskopik ing banyu. Klorin, sing minangka campuran sing digunakaké kanggo pertempuran organisme mikroskopik ing kolam renang, bisa uga nggawa masalah medis. Ing kasunyatan kasebut, yen mripate nglangi bakal diwenehi klorin kanggo wektu sing suwe, pira-pira gangguan visual, keluwen, utawa gawe piala liyane kanggo permukaan kornea bisa dipikirake.

Matane ora kanthi cara apa wae mung awak sing perlu keamanan saka banyu. Liyane liyane nglangi ekstra punika kuping. Ing kuping nglangi minangka panyilep kuping sing khas kanggo numpes. Lagi luar biasa sing dimaksudake kanggo ngamanake banyu kanggo ngetik kuping. Akeh individu ora ngerti carane bebaya iku bisa ngemuli piranti penting es iki. Ing titik nalika banyu lumebu ing saluran kuping, bisa nyetir contaminasi kuping utawa uga penyakit. Siji mangertos penyakit disebut Swimmer's Ear. Sanajan kanyatan yen kuping Swimmer dikenal kanthi angel, yen ora ditangani, bisa ditampa kanthi becik ing siji utawa loro kuping. Sanadyan ing kasunyatan manawa penyakit semacam iki apik banget tumrap bocah-bocah cilik, bocah-bocah luwih cenderung ngalami kontaminasi amarga luwih nyenengake kanggo menehi torment ear.

Perhiasan nglangi sing tetep ora ngeling-eling yaiku papan dolanan renang. Ndhuwur nglangi biasane ditindakake kaya nglangi nglangi mung dening ahli nglangi sing ahli, nanging nduwe kekuwatan luwih saka nyuda resistance. Nglangi adornments, contone, bantuan utama nglangi nglindhungi rambut sampeyan saka gawe piala saka bahan kimia lan mikroba sing bisa nyebabake kulit kasar. An infeksi kulit sawetara diuripake ing kulit sirah kanthi alasan rambute kanthi gampang nglumpukake organisme mikroskopik. Kanthi ndhuwur nglangi, sampeyan bisa malah nglangi tanpa nyebabake rambut utawa kulit sirah. Akeh open pools mbutuhake wanita lan wong kanthi rambute dawa kanggo nyandhang ndhuwur nglangi nalika ing blumbang. Tujuan kanggo nyedhiyakake iki yaiku kanggo tameng saluran lan saluran saka njupuk mandheg munggah utawa tangled ing rambut dawa sing biasane nyerah.

Perhiasan berenang yang paling umum kanggo wong anyar utawa individu sing kudu nyenggol irung sing dicelupake minangka tutup irung amarga ndhelikake banyu saka nglebokake irung. Akeh wong nyegah banyu amarga perasaan kikuk lan demonstrasi rutin banget bernafas ing banyu. Piranti nglangi, contone, plug irung ijin kanggo nglangi individu tanpa ngendhut banyu munggah ing irung. Boten namung prelu kabutuhan sampeyan ing mangsa semi, iki minangka blumbang paling penting sing bakal ngalangi sampeyan kanthi konsentrasi kanggo nyayaki ton luwih saka nyuda penyakit sing diduweni dening organisme mikroskopik.

Ngaso kanthi aman karo piranti nglangi sing bener bakal mbantu ningkatake eksekusi nglangi. Kanthi adaptasi swadaya, sampeyan bakal duwe kapasitas kanggo nemokake blumbang lan ora bakal kelingan.
Read More